investeren in
STUDIEBEURZEN VO0R DE TECHNICI VAN DE TOEKOMST

Hoe werkt het?

  • Stuur motivatiebrief en werkstuk vóór 31 maart naar NexTecH, Postbus 931, 3300 AX Dordrecht.
  • Geef ook de gegevens door van diegenen waarmee je het profielwerkstuk hebt gemaakt.
  • De jury van NexTecH beoordeelt de inzendingen.
  • Jurering vindt plaats aan de hand van door de jury opgestelde criteria.
  • Een paar weken voor de Innovatie Award word je opgebeld of per mail bericht dat je tot de genomineerden behoort. Ter voorbereiding op de uitreiking wordt er van iedere scholier een filmpje gemaakt waarin hij/zij vertelt over de inhoud en motivatie van zijn werkstuk.
  • Op de avond van de uitreiking koppelt de jury haar bevindingen over jouw werkstuk terug en heb je een kort interview.
  • Na ontvangst van je inschrijving voor de vervolgstudie krijg je van ons bericht over de wijze waarop het geld naar je wordt overgemaakt, de procedure die hierin wordt gevolgd en wat we van je verwachten in de zin van pr voor NexTecH.

 

Liscia ging je voor!

  • Liscia stuurde in 2016 haar profielwerk op en won de studiebeurs voor 4 jaar. Inmiddels begint ze al bijna aan haar tweede jaar en ontvingen wij van haar volgend berichtje: “Inmiddels zit ik alweer bijna 3 weken in mijn zomervakantie met een heerlijk vooruitzicht om door te gaan naar mijn tweede studiejaar. Bij deze wil ik u nogmaals bedanken voor de kansen die u mij gegeven heeft. Er zijn dankzij uw studiebeurs voor mij zoveel meer mogelijkheden vrij gekomen, betreffende buitenlandse stages en eventuele vervolgopleidingen. U had mij niet gelukkiger kunnen maken dan met het gevoel dat ik geschikt ben in dit gebied dankzij uw beloning en waardering. Ik zal proberen uw investering het waard te maken.” 

Geef in een korte omschrijving aan waar jouw profielwerkstuk over gaat. Je kunt bij het uploaden van je profielwerkstuk ook andere documenten bijvoegen zoals afbeeldingen, video’s etc.

Vul je gegevens in en maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan om later op je profielpagina in te kunnen loggen. Heb je je profielwerkstuk met meerdere studenten gemaakt dan dien je hen hieronder ook als teamleden toe te voegen.

1
1

Je kunt je motivatiebrief uploaden als tekstbestand zoals Word maar liever ontvangen we deze als PDF bestand.

Bestandsnaam:

Bestandsgrootte:

Bestandsnaam:

Bestandsgrootte:

LET OP, bestanden mogen maximaal 10 mb per stuk zijn. Grotere bestanden veroorzaken foutmeldingen. Tips: Bewaar bestanden als pdf. Filmpjes niet rechtstreeks uploaden maar gebruik YouTube links.

Met het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring