investeren in
STUDIEBEURZEN VO0R DE TECHNICI VAN DE TOEKOMST

Hoe werkt het?

  • Stuur motivatiebrief en werkstuk vóór 31 maart naar NexTecH, Albert Cuyplaan 35, 3343 DA Hendrik Ido Ambacht.
  • Geef ook de gegevens door van diegenen waarmee je het profielwerkstuk hebt gemaakt.
  • De jury van NexTecH beoordeelt de inzendingen.
  • Jurering vindt plaats aan de hand van door de jury opgestelde criteria.
  • Een paar weken voor de Innovatie Award word je opgebeld of per mail bericht dat je tot de genomineerden behoort. Ter voorbereiding op de uitreiking wordt er van iedere scholier een filmpje gemaakt waarin hij/zij vertelt over de inhoud en motivatie van zijn werkstuk.
  • Op de avond van de uitreiking koppelt de jury haar bevindingen over jouw werkstuk terug en heb je een kort interview.
  • Na ontvangst van je inschrijving voor de vervolgstudie krijg je van ons bericht over de wijze waarop het geld naar je wordt overgemaakt, de procedure die hierin wordt gevolgd en wat we van je verwachten in de zin van pr voor NexTecH.

 

Liscia ging je voor!

    • Liscia stuurde in 2016 haar profielwerk op en won de studiebeurs voor 4 jaar. Inmiddels begint ze al bijna aan haar tweede jaar en ontvingen wij van haar volgend berichtje: “Ik vind dat jullie mogen weten dat jullie mij een enorme mentale boost hebben gegeven met jullie support. Door de inspirerende gesprekken na de uitreiking, maar ook door jullie support door mij 3 jaar geleden te hebben gekozen en mij te hebben laten inzien wat de mogelijkheden zijn, heb ik dit jaar meegedaan aan de abillity battle hackathon in groningen. (welke ik met mijn team met trots heb gewonnen voor onze opleiding). En dit moment heeft mij zeker laten denken dat ik door jullie ook het lef heb gekregen om aan dit soort dingen mee te doen. Bij deze nogmaals mijn dank voor jullie steun.”

Liscia Beenhakker

Geef in een korte omschrijving aan waar jouw profielwerkstuk over gaat. Je kunt bij het uploaden van je profielwerkstuk ook andere documenten bijvoegen zoals afbeeldingen, video’s etc.

Vul je gegevens in en maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan om later op je profielpagina in te kunnen loggen. Heb je je profielwerkstuk met meerdere studenten gemaakt dan dien je hen hieronder ook als teamleden toe te voegen.

1
1

Je kunt je motivatiebrief uploaden als tekstbestand zoals Word maar liever ontvangen we deze als PDF bestand.

Bestandsnaam:

Bestandsgrootte:

Bestandsnaam:

Bestandsgrootte:

LET OP, bestanden mogen maximaal 10 mb per stuk zijn. Grotere bestanden veroorzaken foutmeldingen. Tips: Bewaar bestanden als pdf. Filmpjes niet rechtstreeks uploaden maar gebruik YouTube links.

Met het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring